Ad Code

អ្នក​វិនិយោគិន​ក្នុងស្រុក​គ្រោង​ នឹង​បោះ​ទុន​ជាង​កន្លះ​លាន​ដុល្លារ ​បើកហាង​ឡាក់​គី បឺ​រ​ហ្គឺ​រ​នៅតាម​បណ្តា​ខេត្ត​មាន​សក្តានុពល​ទេសចរណ៍



ភ្នំពេញ ​៖​ អ្នក​វិនិយោគិន​ក្នុងស្រុក ​បាន​សម្រេច​បោះ​ទុន​ជាង​កន្លះ​លាន​ដុល្លារ​អាមេរិក​ ពង្រីក​ហាង​ឡាក់​គី បឺ​រ​ហ្គឺ​រ​នៅតាម​បណ្តា​ខេត្ត​ដែល​មាន​សក្តានុពល​ទេសចរណ៍​ខ្ពស់​ ដើម្បី​បម្រើ​ទៅតាម​តម្រូវ​របស់​ភ្ញៀវទេសចរ​ជាតិ​ និង​អន្តរជាតិ​ដែល​ចូលមក​កម្សាន្ត​នៅ​ប្រទេស​កម្ពុជា​។​

​លោក​ហេង ហាំង​ម៉េង អគ្គនាយក​ក្រុមហ៊ុន​​ ​ឡាក់​គី បឺ​រ​ហ្គឺ​រ បា​ន​មានប្រសាសន៍ថា ​ការសម្រេច​បើក​សាខា​បន្ថែម​នេះ​គឺ​ដោយសារតែ​ប្រទេស​កម្ពុ​ជាមាន​សេដ្ឋកិច្ច​រីកចម្រើន​មាន​សុខសន្តិភាព​ដែល​ធ្វើ​ឲ្យ​ចំ​នួន​ភ្ញៀវ​ទេសចរ​ចូលមក​កម្សាន្ត​ប្រទេស​កម្ពុជា​យ៉ាងច្រើន​។​ ជាងនេះទៅទៀត​បច្ចុប្បន្ន​ប្រជាពលរដ្ឋ​កម្ពុជា​ពិសេស​យុវវ័យ​មានការ​ពេញ​និយម​ចូលចិត្ត​បរិភោគ​អាហារ​បែប​អឺរ៉ុប​ដូចជា​បឺ​រ​ហ្គឺ​រ ការ៉េម​ត្រជាក់ៗ​ជាដើម ​ហើយ​ហាង​ឡាក់​គី បឺ​រ​ហ្គឺ​រ​គឺជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​ភ្ញៀវ​ជាតិ​ និង​អន្តរជាតិ។​

លោក​អគ្គនាយក​បា​នប​ន្ត​ទៀតថា​ ដោយ​មើលឃើញ​ពី​កំណើន​ភ្ញៀវទេសចរ​ និង​ការគាំទ្រ​ពី​អតិថិជន​ទើប​នៅ​ឆ្នាំ​២០១៨​នេះ ​ក្រុមហ៊ុន​បាន​សម្រេច​ចិត្ត​ បើក​សាខា​ចំនួន​៤​ទីតាំង​បន្ថែម​ទៀត​ ដែល​មាន​១​កន្លែង​នៅ​ខេត្ត​សៀមរាប ១​កន្លែង​នៅ​បាត់ដំបង​ និង​២​កន្លែង​នៅ​រាជធានី​ភ្នំពេញ ដែល​ធ្វើ​ឲ្យ​ហាង​ឡាក់​គី បឺ​រ​ហ្គឺ​រ ​ដែល​ជា​ភោជនីយដ្ឋាន​សេវា​រហ័ស​កើន​ឡើង​ដល់​១៤​សាខា​ ដែល​បាន​បង្កើត​ឡើង​តាំងពី​ឆ្នាំ​១៩៩៦​រួម​ទាំង​សាខា​ហាង​ឡាក់​គី បឺ​រ​ហ្គឺ​រ​បុរី​ប៉េង​ហួត​បឹង​ស្នោ​ដែល​បើក​សម្ពោធ​កាលពី​ព្រឹក​ថ្ងៃទី​៩​ ខែមិថុនា ​ឆ្នាំ​២០១៨​នេះ​ផងដែរ​។​

លោក​ហេង ហាំង​ម៉េង​បាន​បញ្ជាក់​ថា ​សាខា​ដែល​ត្រៀម​រៀបចំ​បើក​ចំនួន​៤​កន្លែង​នេះ​គ្រោង​នឹង​ចំណាយ​ថវិកា​ប្រមាណ​ជាង​កន្លះ​លាន​ដុល្លារ​អាមេរិក​ដោយ​ក្នុង​១​ហាង​ៗ​ត្រូវ​ចំណាយ​ប្រមាណ​១៥​ម៉ឺន​ដុល្លារ​អាមេរិក។

ថ្លែង​នៅ​ក្នុង​ពិធី​សម្ពោធ​នា​ឱកាស​នោះ​លោក ទី ប៊ី​វី​(Tee Bee Kwee) នាយក​គ្រប់គ្រង​ទូទៅ​សាខា​ហាង​ឡាក់​គី បឺ​រ​ហ្គឺ​រ​បុរី​ប៉េង​ហួត​បឹង​ស្នោ​បាន​ប្ដេជ្ញា​ខិតខំ​ផ្ដល់​សេវា​ជួន​ដល់​ភ្ញៀវ​ជាតិ​ និង​អន្តរជាតិ​ឲ្យ​បានល្អ​សក្ដិ​សមជា​ហាង​ដែល​មាន​ភាព​ល្បីល្បាញ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ សេវាកម្ម​ល្អ​ និង​តម្លៃ​សមរម្យ​ដើម្បី​រក្សា​ទំនុក​ចិត្ត​របស់​អតិថិជន​ដែល​តែងតែ​គាំទ្រ​ដល់​ហាង​របស់​យើង​តាំងពី​ដើម​រៀងមក៕



Source: Kampuchea Thmey Daily

Post a Comment

0 Comments

Close Menu